Hommat hoituvat huolella ja sovitusti

050 511 5555

Salaojitus, talonpohjatyöt, kaapelointi…

ja monet muut maanrakennuspalvelut Tampereelta koko Pirkanmaalle

Maanrakennus EKI on palvellut kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia jo yli 15 vuoden ajan mitä erilaisemmissa maanrakennusurakoissa. Vahvalla ammattitaidolla hoituu niin salaojitus, talopohjan kaivuu kuin kaapelointikin, vain muutamia tehtäviä mainitaksemme. Olemme aliurakoineet paljon myös kaukolämpöhankkeiden laajennuksissa. Kannattaa aina tiedustella palvelua, jolle työmaalla olisi tarvetta – pystymme varmasti toteuttamaan sen. Toimialueisiimme kuuluvat Tampere, Ylöjärvi sekä muu Pirkanmaan.

Tilaa meiltä maanrakennustyöt, kuten:

 Salaojitus
 Sadevesijärjestelmät
 Talopohjan kaivuu
 Pihamaan muokkaus ja muut pihatyöt
 Kaukolämpötyöt
 Kaapelointi

Ota yhteyttä!

Laadukas työnjälki viimeiseenkin kauhalliseen asti

Asiakkaan tyytyväisyys on ykköstavoitteemme. Siksi jokainen tehtävä hoidetaan kunnialla loppuun, huolelliseen työmaan viimeistelyyn saakka. Meillä on järeä kaivinkone, jolla on toteutettu jo monen monta maanrakennusprojektia vuosien aikana. Helpon liikuteltavuuden ansiosta kone kulkeutuu työmaalta toiseen pidemmänkin matkan päähän.


Kysy lisää palveluistamme tai pyydä vaikka suoraan tarjous salaojitus-, pohjakaivuu- tai mistä tahansa muusta maanrakennustyöstä. Kanssamme varmistat laatuluokan rakentamisen.